Springdale - Staldens Hemmelighed

 
22-07-2010
Spilanmeldelser

Handling: Den unge teenager Amanda flytter fra byen og ud på landet sammen med hendes far.
Hun er ked af at flytte væk fra alle sine venner, men hendes far forærer hende et stort plaster på såret: Hun får sin helt egen hest som hun døber Zafir.
Alt er som Amanda drømte om. Nu har hun chancen for at ride, passe og hygge om sin egen hest og samtidig får hun hurtigt nye venner. Blandt andet hendes hestetossede veninde Anni og selvfølgelig den yderst charmerende dreng Markus – men er han den han udgiver sig for at være?
Efter et par dage begynder der at ske underlige ting. Zafir vil ikke være i sin stald og Amanda får uhyggelige mareridt om en hestemishandler der jagter hende og Zafir igennem en mørk skov.
Snart er Amanda viklet ind i et forfærdeligt mysterium om hestemishandling og en stor misforståelse…
Indhold: Løs det komplicerede og uhyggelige mysterium om hvad der er sket i stalden.
Deltag i det lokale springmesterskab for at udspørge den forrige ejer om huset. Vil du og Zafir leve op til udfordringen?
Træn din hest i springning, terrænridning og dressur og se hvordan hans evner i springstyrke, hurtighed og drejeevner forbedrer sig.
Pas og plej Zafir i stalden. Giv ham vand, hø og mad, mug ud, fej staldgangen og spred nyt halm på gulvet.
Ved striglepladsen kan du rengøre din hest. Strigl din hest med børster, strigler, kamme, svampe og hovrensere og sadl den op med det nyeste udstyr.
Gå ned i byen og chat med dine venner og køb det nyeste tøj og udstyr til dig og din hest.
På dit værelse kan du skifte til det sejeste udstyr og der står også en seng. Drømme venter dig…
Aldersgrænse: Fra 3 til ca. 14 år
Kan fås til: PC
Sprog: Dansk
Anmeldelse: Et meget godt og meget spændende spil. Er som de fleste andre hesteeventyr temmelig kort, men er udfordrende og sjovt. Jeg vil nu advare de yngste om at der kan være uhyggelige melodier og mareridt som kan virke skræmmende.

**** 4 ud af 6 stjerner ****





 
 
Find information om: hest heste guiden guide
(Hovedkategori: Hestespil)