My Horse & Me

 
22-07-2010
SpilanmeldelserHandling: Har du gået rundt og drømt om et liv som proffesionel springrytter? At svæve over farvestrålende forhindringer på en springbane? At galopere rundt til æresrunden med vindertrofæet i hænderne og høre publikums jubel? Den drøm kan måske gå i opfyldelse…
I My horse & me får du chancen for at starte din helt egen ridekarriere. Bliv undervist i det grundlæggende og senere springundervisning indtil dig og din hest endelig kan skrive jer op til jeres første stævne. Det er kun et lille begynderstævne, men det varer ikke længe!
Kæmp dig op af ranglisterne igennem 5 udfordrende niveauer op til international mester. Sammen med in hest er alt muligt!
Strigl og plej din hest og design den og dig med det sejeste udstyr. Spil sjove minispil og øv dig på dine rideegenskaber. Ingen vil kunne stoppe dig og din hest i jeres stræben efter jeres drømme! Sammen er alt muligt!
Indhold: Start din helt egen ridekarriere inden for ridebanespringning! Kæmp dig op af ranglisterne fra begynder til internationalt niveau.
Din personlige træner hjælper dig med at gøre dig klar til konkurrencerne. Med hende og din hest ved din side ved du nemt kunne klare ridetimerne.
Husk at pleje din hest så den er i god form til ridningen og ikke får skader eller sygdomme. Rengør den med strigler, børster, svampe og vandslanger.
Dekorér dig og din hest med det nyeste og sejeste udstyr som i har låst op igennem træningslektioner, minispil og selvfølgelig vundet ved konkurrencer. En rigtig vinder skal også ligne en!
Spil sjove minispil. En masse udfordrende spil ligger og venter på dig! Der skal også være tid til sjov og ballade.
Spil multiplayer på helt op til 4 spillere og konkurrer imod dine venner.
Deltag i svære konkurrencer på 5 hårde niveauer og bliv en af de bedste ryttere i verdenen!
Aldersgrænse: Fra 3 år til ca. 14 år
Kan fås til: PC, Nintendo DS og Nintendo Wii
Sprog: Engelsk(med danske undertekster)
Anmeldelse: Et udfordrende og utroligt realistisk spil der virkelig lever sig ind i sporten og hestens natur samt noget af den mest fantastiske grafik man har set længe. Der er også nogle sjove indstillinger hvor at man kan få det til at føles som om man sidder på hesten hvilket virjkelig får en til at leve sig ind i det.
Dog kan spillet med tiden blive ensformigt når man har gennemført alt uden for konkurrencerne, men det er udfordrende, realistisk og sjovt.

***** 5 ud af 6 stjerner *****

 
 
Find information om: guide heste hest guiden
(Hovedkategori: Hestespil)