Mit Stutteri

 
22-07-2010
SpilanmeldelserHandling: Har du altid drømt om at eje dit eget stutteri? At være proffesional rytter, ridelærer eller hesteavler? Nu har du chancen!
Tag dig af dine heste. Strigl dem, giv dem mad og vand, mug ud i deres bokse og sæt dem på fold.
Tag på lange rideture til engene og markerne, til skoven eller til stranden på ryggen af dine drømmeheste eller træn dem til springkonkurrencer på ridebanen.
Undervis rideskoleelever og se hvordan du træner kommende ridestjerner op!
Avl dine skønne heste og gør resultatet til din drømmehest!
Træn dine heste op til vindere og deltag i springkonkurrencer for at tjene nok penge til at holde stutteriet kørende.
Mit stutteri. Her kan du få dine drømme til at gå i opfyldelse!
Indhold: Nu har du chancen for at fra grunden at bygge dit helt, eget stutteri op!
Udvælg din drømmehest imellem massere af muligheder. Gylden eller sort? Varmblod eller koldblod? Lang eller kort man og hale?
Fra top til tå er du perfekt klædt på til dit job! Design din figur og klæd dig på til dit travle liv. Vil du klæde dig som en sand vinder eller går du efter det afslappede?
Plej dine heste i stalden. Strigl dem, børst dem, rens deres hove, mug ud i deres bokse, fodr dem, giv dem vand og sæt dem på fold. Husk også at tjekke dem for sygdomme og vær sikker på at dine elskede heste har det godt.
Tag på lange rideture til skoven, markerne, stranden eller tag bare en lille tur rundt på din gård for at tjekke at alt er som det skal være og sige høfligt hej til gæsterne der er kommet for at kigge på dine heste og faciliteter.
Undervis rideelever, deltag i internationale springkonkurrencer og avl dine drømmeføl og træn dem op fra grunden. Det hele er op til dig!
Træn dine heste og dine egne ridefærdigheder til de store konkurrencer og hold øje med dine heste, økonomi, stævner og gæster på computeren. Hvis alt er ordnet før tid kan du altid gå i seng.
Tag til byen for at shoppe og ordne ærinder. Her kan du købe foder, sadler, medicin og selvfølgelig nye heste. Det kan også være at en af dine heste har brug for et smut forbi dyrlægen.
Byg dit stutteri op fra grunden. Gæstehuset skal opgraderes så du kan få flere gæster og det skal stalden også så der er plads til det nye føl. Konkurrencebanen skal opbygges og du må nok også hellere opstille en fold så dine heste kan bruge mere tid ude i den friske luft.
Held og lykke med at fuldføre dine drømme!
Aldersgrænse: Fra 3 år til ca. 13 år
Kan fås til: PC og Nintendo DS
Sprog: Dansk
Anmeldelse: Et meget godt spil som man kan bruge mange timer på at spille. Grafikken er god og det er realistisk så man virkelig lever sig ind i det.

***** 5 ud af 6 stjerner *****

 
 
Find information om: guiden heste hest guide
(Hovedkategori: Hestespil)