Lad Os Ride

 
22-07-2010
Spilanmeldelser

Handling: 15-årige Maries veninde Sarah er flyttet til Amerika uden mulighed for at tage sin højtelskede hest med og overlader den til Marie.
Men Maries families økonomi ser ikke for godt ud og ponyen skal sælges på trods af Maries vilde protester.
Hr. Straup – ejeren af Ridegården – tilbyder at tage Marie i lære i stalden så hesten kan stå gratis opstaldet på gården så længe hendes praksis varer.
I løbet af praksissen bliver Marie knyttet mere og mere til Sarahs hest og til sine nye venner på Ridegården, men da hendes families økonomi går endnu mere ned af bakke bliver hun tvunget til at sætte hesten til salg. Vil Marie blive tvunget til at skilles fra sin nye venner?
Indhold: Du har ansvaret for din helt egen pony! Pas den i stalden ved at strigle den, rede dens man, rense dens hove, muge ud i dens boks og ved at fodre den og give den vand.
Sadl din hest op med lækre sadler og pynt dens man med flot pynt som du kan vinde i konkurrencerne.
Tag på lange rideture i terrænet. Rid i den varme sommersol eller igennem bløde snefnug. Her kan du øve dig på dine rideegenskaber og lære din hest endnu bedre at kende. Træn i terrænridning og galoper rundt på de snoede stier i skoven.
Hvis du har lyst til lidt udfordring kan du altid gå ind i konkurrencemodussen hvor at du kan kæmpe imod dine venner på ridegården eller imod dine egne topscores.
I rytterstuen kan du læse nyttige informationer om heste og se på de gyldne sløjfer og de genstande som du har vundet op ved at vinde spring- og dressurkonkurrencer.
Udfør spændende opgaver og gør dine nye venner tjenester. Hvilken betydning vil katten Lillie have for Marie? Hvad er Eriks hemmelighed? Hvorfor er Antonia så ond og kold over for Marie? Og vil du kunne finde postkassen der er gemt dybt inde i skoven?
Fra hovedmenuen kan du lave dine egne springbaner som du selv kan træne på.
Aldersgrænse: Fra 3 til ca. 11 år
Kan fås til: PC
Sprog: Dansk
Anmeldelse: Et godt og udfordrende spil. Grafikken er ikke den bedste, men den har en spændende historie og de mindre bliver hurtigt fanget af den. Ofte når de passere aldersgrænsen bliver spillet dog hurtigt for ensformigt og endda kedeligt.

*** 3 ud af 6 stjerner ***

 
 
Find information om: guiden heste guide hest
(Hovedkategori: Hestespil)