Imagine Champion Rider*

 
22-07-2010
SpilanmeldelserHandling: Lily er tilbage på helt nye eventyr!
Livet er travlt for vores heltinde fra HorseZ – Ranch Rescue. Hun deltager i store konkurrencer for hr. Hausman for at vise resten af verden at det kan lade sig gøre at vinde ved at behandle hesten blidt og med respekt.
Efter at have kvalificeret sig til den legendariske Legends Cup på ryggen af sin stjernehingst Altaï tager hun et par dages ferie hos sin bedste ven Liam der bor på et vildhestereservat hvor at han og hendes mor kæmper for at bevare de sidste mustangers frihed.
Der er store problemer i reservatet. Alle de vilde hopper er syge. Lily bliver på reservatet sammen med hestehviskeren Grant for at hjælpe med mysteriet, men Legends Cup’en er i fuld gang og dagen før det første udtagelsesstævne bliver Altaï pludselig syg og for at gøre det hele værre dukker Lilys gamle fjende Carla Van Guiness op på et ferieophold.
Da alt ser værst ud får de hjælp fra en helt uventet kant…
Indhold: Følg vores heltinde på endnu et vildt hesteeventyr!
Løs mysteriety om de syge Mustanger og hjælp med at redde reservatet.
Knyt særlige bånd til de vilde heste med særligt hestesprog. Når i er blevet venner vil de nyde hvis du kigger forbi en gang imellem med deres yndlingsgodbidder og klapper dem lidt på deres yndlingssted. Er du heldig vil de måske tilbydde dig en lille ridetur…
Behold en mustang i din fold og pas den, rid den og træn den op til de forskellige konkurrencer.
Avl unikke føl og bestem hvordan de skal se ud som voksne. Hele tre små nuttede føl kan der være i din fold. Vil du avle flere kan du overlevere nogle af dem til hr. Hausman. Skal det være et mustangføl eller vil du avle med hestene på ranchen?
Pas og plej hestene og føllene i din fold. Vask dem, strigl dem og rens deres hove. Der er ikke noget som at stå ved hegnet og se på nogle rene og velplejede heste som leger på folden.
Rid lange ture rundt i reservatet. På missioner eller bare for sjov. Du skal måske hilse på nogle af de vilde heste eller samle noget mere skovfrugt. Fem forskellige rideområder er der. Alle fyldt med vilde heste. Kan du finde hesteflokkene?
Spil multiplayer og bonusrunder hvor du kan låse den smukke, hvide hingst Adonis op.
Deltag i fire svære konkurrencer på forskellige niveauer og vis dit talent frem.
Aldersgrænse: Fra 3 år til ca. 15 år
Kan fås til: PC, Nintendo Wii og Nintendo DS
Sprog: Engelsk
Anmeldelse: Et fantastisk godt spil der fuldt ud lever op til den første. Med nye udfordringer som man ikke har prøvet før. Det er nærmest magisk. Helt klart værd at købe!

****** 6 UD AF 6 STJERNER ******

 
 
Find information om: hest heste guiden guide
(Hovedkategori: Hestespil)