HorseZ - The Golden Stirrup Challenge

 
22-07-2010
SpilanmeldelserHandling: Beachwood akademiet er et fantastisk akademi. Ledt af en mystisk direktør har det lykkedes dem at slå alle deres konkurrenter hvilket har ladet dem købe mindre akademier ud og købe de fineste fuldblodsheste.
I mellemtiden i Italien begynder et nyt år på Sycamore akademiet. Patrick og Jade har overtaget direktørpladsen fra den afdøde direktør Bird og er nu ved at indtage nye studenter blandt andet den eventyrlystne unge kvinde Flora. Da hun kommer ud for et motorcykeluheld kommer en smuk hingst og redder hende mirakuløst. Sammen udgør de et par igennem skoleåret.
I HorseZ – The Golden Stirrup Challenge lever du hver dag som Flora på akademiet. Træn spring, cross country og dressur og pas og plej din hest i stalden.
Deltag i svære konkurrencer imod andre akademier og vis dit potentiale som rytter.
Gennemfør missioner på jorden og på hesteryg. Dine venskaber med de andre studenter vil måske holde på overraskelser …
Køb det sejeste udstyr til dig og din hest så i stråler på ridebanen.
Rejs rundt og konkurrér i tre smukke lande. I Italien,Alsace og måske endda i Kina!
Kampen imellem akademierne vil være nådesløs!
Indhold: HorseZ – The Golden Stirrup Challenge er en fantastisk fortsættelse af PetZ spillet HorseZ – Take The Reins ( Champion Dreams ). Den forrige hovedperson Jade og hendes gode ven Patrick overtager nu pladsen for direktør og driver Sycamore akademiet videre efter den forrige direktørs død. De indtager nye studenter med blandtandet dette spils hovedperson: Flora. En ung kvinde med rn stærk karakter som man følger i dette HorseZ-eventyr.
Du lever hver dag som en ung studerende. Pas og plej din hest. Strigl den, vask den, rens dens hove, mug ud i dens boks og slip den ud i dens fold som du har designet selv med massere af flotte blomster, statuer og selskabsdyr. At passe hesten er hårdt arbejde og det bør dukke op på dit skema flere gange i løbet af din travle uge.
Træn din hest i tre svære dicipliner: Dressur, springning og terrænridning. Du skal få topkaraktere i alt hvis du skal gøre dig forhåbninger om at vinde konkurrencerne der afslutter hver uge. Det bliver hårdt arbejde og du kommer med garanti ikke sovende til det!
Rid lange ture i landskaberne i 4 skønne lande og tag billeder af landskabet som minder eller tag nogle fotos af din skønne hingst. At være bekendt med stierne vil måske vise sig at betale sig på de svære missioner og udfordringer som du vil skulle gennemføre med eller uden hest igennem spillet. Du kan komme ud for lidt af hvert som at lede efter forsvundne skatte og tage billeder af gamle slotte til romantiske missioner og søgen efter biletter til en rockkoncert.
Avl dit eget drømmeføl! Besøg den jævnligt i folden og du vil mærke hvordan der opstår et usynligt bånd imellem jer. Hold godt øje med dens adfærd for at gennemskue hvad den har brug for. Måske er den sulten og skal have lidt havre? Måske vil den strigles, blive leget med med en bestemt bold eller blive kløet. Det kan være at den er ude efter et lille kys eller måske har den brug for noget hø at beskæftige sig med. Det er også vigtigt at den må lære voksenting såsom at drikke fra en skål, gå med en grime, ikke at stejle og bukke eller få løftet benet og få renset hove. Det tager lang tid og meget erfaring at forstå alle tegnene.
Føllet skal også lære de forskellige gangarter og at løbe i longe. Øv de tre gangarter: Skridt, trav og galop og hver sikker på at dit føl forstår alle komandoerne. Resultatet vil blive en smidig og lydig voksen hest som forstår dig og med glæde udføre det du ber den om. Hvad mere kan en rytter ønske sig?
Biblioteket kan også vise sig at være nyttigt. Du bliver nødt til at komme forbi flere gange ugeligt for at holde din hesteviden ved lige. Læs om dressurøvelser, hvordan du skal pleje dit føl, sjove hestevittigheder og om nyttige hesteord. Det kan blive nødvendigt i din senere ridekarriere.
Penge er forbudt på akademiet. I stedet er der tokens som du tjener hver gang du har udført en aktivitet godt. Dem kan du bruge nede i ymidten hvor at du kan købe alt du kan forestille dig til dig og din hest: Konkurrence- og hverdagsridetøj, sadler, saddelunderlag og gamacher til din hest, pynt og selskabsdyr til din hest på folden, nipsting såsom smykker, brocher, tasker og plysdyr samt nyttige spor som kan hjælpe dig med at finde de 10 figure som du skal finde i løbet af spillet.
I studentcenteret kan du chatte med de andre studenter og finde ud af mere om dem. Her kan du også lytte til dine egne CD’er og gå ind på forskellige internetsider inde på computeren. Den information er nyttig da det kan give oplysninger om vejret og om den næste konkurrence.
Dine venskaber med de andre studenter vil måske holde på overraskelser …
Aldersgrænse: Ubisoft siger at spillet er fra 3 år, men jeg ville nok foreslå at barnet først begyndte at spille spillet fra 7 år. Både på grund af spillets sværhedsgrad og på grund af den af og til temmelig dramatiske handling. Jeg foreslår fra 7 til 16 år.
Kan fås til: PC, Playstation 2 og Nintendo DS(til Nintendo DS er historien og handlingen dog en helt anden)
Sprog: Engelsk
Anmeldelse: Et fantastisk godt hestespil med et dramatisk og fængende eventyr og masser at lave. Der kommer konstant nye udfordringer både hvad angår træningsbaner og missioner og spilleren vil være konstant koncentreret og må bryde hjernen for at regne løsninger ud. Et kompliceret og lærerigt spil som er svær selv for den erfarne spiller og med fantastisk, realistisk grafik.

****** 6 UD AF 6 STJERNER ******

 
 
Find information om: guide hest guiden heste
(Hovedkategori: Hestespil)