HorseZ - Ranch Rescue

 
22-07-2010
SpilanmeldelserHandling: Tag med den unge pige Lily med ud på hendes onkels gård.
Livet er perfekt for Lily. Dagene går med at hjælpe hendes travle onkel på deres gård, med at passe og ride sin elskede hoppe og med at se hendes bedste veninde Eddie. Kort før årets konkurrencesæson starter vendes hele Lilys liv på hovedet. Da hun desperat forsøger at redde en hingst fra mishandling stikker hesten af og er muligvis blevet dræbt på grund af Lilys redningsaktion. Nu skal hun betale den dyrebare hest tilbage, men hendes onkel har ingen penge. Har de ikke betalt gælden tilbage inden ridesæsonen er ovre vil den rige ejer af banken – og desværre også den forsvundne hingst – Rud Van Guiness udkøbe gården og hestene. Det er nu op til Lily at redde dagen. Vil hun kunne vinde nok penge til at betale for hingsten?
Træn og plej dine heste og knyt et ubrydeligt bånd til dem igennem tillidsøvelser. Galoper i fuld galop igennem dalen eller deltag i store internationale konkurrencer. Pas på for Van Guiness familien vil gøre alt for at forhindre dig i at vinde, men med dine heste og dine venner ved din side kan intet stoppe dig!
Indhold: Pas og plej dine heste i stalden. Strigl dem, vask dem, mug ud i deres bokse og rens deres hove.
Styrk båndet imellem jer igennem tillidsøvelser både i boks og i arena og tag dem med ud på lange rideture i det skønne landskab.
I dette spil kan du også fremavle dine helt egne drømmeføl. Gå ind i avlsstalden og match dine bedste stjerneheste. Resultatet vil blive det mest nuttede lille føl der vil løbe bukkende rundt i folden sammen med sin mor indtil den vokser op og vil vise sig at blive en ligeså god konkurrencehest som sine forældre.
Træn dem i tre udfordrende dicipliner: Ridebanespringning, terrænridning og forhindringsløb. Med hjælp fra Grant og hans læringe vil du lære at mestre det hele!
Deltag i prestigefyldte konkurrencer for at vinde penge nok til at kunne redde gården. Du er oppe mod Karla Van Guiness – stævnernes dronning, men er hendes vinderteknik fair? – og hun vil uden tvivl ikke lade sig besejre uden modstand!
Der er selvfølgelig også lidt sjov og ballade ind imellem. Spil sjove minspil såsom at drive høns og får ind i deres skure.
Aldersgrænse: Fra 3 år til ca. 15 år
Kan fås til: Nintendo Wii, Playstation 2 og PC
Sprog: Dansk
Anmeldelse: Et absolut fantastisk spil som uden tvivl ved blive en af dine favoritter! Alle hestegalde piger og drenge der elsker en god udfordring vil elske dette spil. Især til Nintendo Wii er det imponerende med fantastisk god grafik. Er værd at købe!

****** 6 UD AF 6 STJERNER ******

 
 
Find information om: guide heste guiden hest
(Hovedkategori: Hestespil)