Hestebanden - De Falske Riddere

 
22-07-2010
Spilanmeldelser

Handling: Pigen Chris og de to søskende Karolin og Phillip bor på gården Hogenhain sammen med deres familier og tre heste.
Sommerferien nærmer sig og børnene glæder sig. Særligt fordi at der i nærheden af deres hjem afholdes en ridderturnering. De håber på at deltage, men er desværre for unge til at stille op. men selvfølgelig har den lille gruppe også kaldet hestebanden selvfølgelig allerede en plan …
En af Cris’ fars gamle venner Franco kommer hele vejen fra Spanien for at deltage i stævnet ledsaget af sin lillebror Louis.
Louis opfører sig mystisk og virker meget vred på sin bror, men hvorfor?
Sommerferien viser sig imidlertidigt at være alt andet end hyggelig og rolig. Sære spor og tegn lokker hestebanden ud på en farefuld færd og snart går det op for dem at de er viklet ind i et mysterium som vender op og ned på hele deres ferie.
Da Franco pludselig forsvinder sporløst på dagen for den store ridderturnering frygter hestebanden det værste …
Indhold: Tag med karolin, Chris og Phillip ud på deres livs eventyr! Udfør opgaver og følg og udforsk sære tegn og spor som dukker op i eventyret. Pas og rid dine heste og træn dem op til mestre. Tag på uhyggelige missioner. Hvem var det der sneg sig en i stalden på Hogenhain? Hvem var den mystiske, flygtende skikkelse? Og hvad betyder det mærkelige tegn der er malet på Sanchos flanke? Et stort mysterium ligger og venter på dig …
Skulle du få brug for en pause fra eventyret kan du altid gå til friridningen hvor du kan øve dig at springe på springbaner du selv har bygget eller du kan muge ud i boksene eller tage en ridetur i skoven. Der er nok at komme i gang med!
Aldersgrænse: Fra 3 år til ca. 12 år
Kan fås til: PC
Sprog: Dansk
Anmeldelse: Hestebanden – De Falske Riddere er et godt spil. Det har ikke den bedste grafik, men det er sjovt for unge piger som kan lide heste og computere. Et mysterium som er spændende at løse og som man kan spille igen og igen.

*** 3 ud af 6 stjerner ***

 
 
Find information om: hest guide heste guiden
(Hovedkategori: Hestespil)