Hest & Pony - Min Første Pony

 
22-07-2010
SpilanmeldelserHandling: Endelig sommerferie! Nu skal du på den længe ventede ferie ud til din bedstefar der ejer en gård ude på landet i Ponydalen.
Men sommeren bliver endnu bedre end du havde forestillet dig! Af din bedstefar får du nemmelig lov til at købe din egen hest som du skal ride og passe hele sommeren.
Det er kun en lille shetlænder, men efter noget træning kan du deltage i konkurrencer på Skovbanen og derved tjene hestemønter som du kan bruge til at købe nye, større og bedre ponyer og heste.
Strigl, fodr og plej din hest, sæt den på fold, mug ud i dens boks og lær den forskellige tricks. Husk også at træne den i de 3 dicipliner: Spring, dressur og terrænridning så i kan blive klar til stævnerne og så kan bedstefar desuden godt bruge lidt hjælp på høloftet. Gå til saddelrummet for at kigge på dine trofæer, lave dit eget personlige navneskilt eller tag et kig i hesteejerens håndbog for vigtig viden om heste og ponyer.
Det bliver en sommer du aldrig vil glemme!
Indhold: Fra nu af har du ansvaret for din egen pony. Strigl den og red dens man og hale og mug ud i dens boks. Bland foderet fra foderkassen, men vær forsigtig! Hold dig til foderplanen! I boksen kan du desuden også lære den seje tricks såsom at bukke, sidde, stejle og rulle. Hold øje med hestens behov! De har alle forskellige personligheder.
Når hesten er fin og ren kan du starte træningen. Gå ud til ridebanen og sadl op, men det er vigtigt at du først lige børster den lidt i saddellejet. Når din hest er klar kan du træne den i de forskellige dicipliner: Spring, dressur og terræn. For hver træning du fuldfører vil du få en roset. Når du har en roset i hver disciplin kan du gå til Skovbanen og deltage i stævnerne. Vinder du vinder du hestemønter som du kan bruge til at købe bedre heste for.
Har du lidt fritid bør du hellere tage et smut forbi høloftet. Bedstefar er et værre rodehoved og han har brug for hjælp til at sortere bær til syltetøj og saftevand. Lykkes det dig vil du blive belønnet med fx æbler til at belønne og træne din hest, dekorationer til dit eget navneskilt eller nye træningsbaner!
I saddelrummet kan du kigge på dine rosetter og trofæer eller du kan lave dit eget navneskilt som du kan pynte og printe ud. Hvis du gerne vil have mere at vide om heste og ponyer skulle du tage et kig i hesteejerens håndbog. Der står alt hvad der er værd at vide om heste.
[b)Aldersgrænse:[/b] Fra 3 til ca. 11 år
Kan fås til: PC
Sprog: Dansk
Anmeldelse: Et godt spil for hesteelskeren med fin grafik. Er realistisk og spilleren får en lille forsmag på hvordan det er at passe og ride sin egen pony.

*** 3 ud af 6 stjerner ***

 
 
Find information om: hest guiden heste guide
(Hovedkategori: Hestespil)