Ellen Whitaker's Horselife 2

 
22-07-2010
SpilanmeldelserHandling: Du har glædet dig i månedsvis! Endelig skal du besøge din bedstefars hestegård! Du bliver alt andet end skuffet! Under dit besøg bliver du vidne til fødslen af et smukt, lille føl – dit drømmeføl! Og det bliver endnu bedre! Din bedstefar forærer dig hesten så længe du kan tage dig godt af det. Imidlertiddigt er føllet alt for lille til at blive redet på endnu så din bedstefar tilbyder at passe føllet intil det er tilredet.
Da du spændt vender tilbage tre år senere står der en flot sund hest og venter på dig i folden. Fra nu af er det dit ansvar at sørge for at den har det godt, er i god form, er glad, ren og sund og rask.
Men alt er ikke bare sjov og ballade. Der skal arbejdes hårdt hvis du skal have en lydig og skøn hest. Du skal strigle, vaske og fodre den samt muge ud i dens boks og sætte den på fold hver dag. Der skal selvfølgelig også trænes hvis at du skal opnå dit mål: At blive verdensmester. Spring, terræn og dressur; sammen kan dig og din hest klare alt!
Med tiden vil du opbygge et stærkt bånd til din hest. Tag den med ud på vidunderlige rideture i tre lande med smukke landskaber og gennemfør udfordringer under din færd.
Det siges at de mest dygtige ryttere vil kunne få chancen for at ride på zebraer og måske endda enhjørninger! Vil denne legende vise sig at være sand?
Indhold: Har du altid drømt om at sidde på din smukke drømmehest til en international konkurrence foran tusindvis af skrigende fans? Den drøm er måske ved at gå i opfyldelse! Sammen vil dig og din hest gå igennem gode og dårlige tider på konkurrencebanen indtil i tilsidst kan kalde jer verdensmestere.
Vælg din drømmehest imllem tre skønne hsteracer. Vælg farve, aftegninger og navn. Er din drømmehest en hingst, hoppe eller vallak? Du vælger.
Din hest skraber utålmodigt i sin boks. Den vil gerne ud og ride. Sadl den op med det nyeste udstyr og klæd dig i det lækreste ridetøj. Du skal selvfølgelig have dine favorit ridebukser på der matcher til den brune lædersaddel som du købte i udstyrsbutikken i går.
Træk din hest over til ridearenaen for at træne. Du kommer ikke sovende til det! Din bedstfar vil ikke tolerere sløvhed og du vil blive kastet ud i det ligeså snart du svinger dig i sadlen. Skal du øve den svære piaffe i dressurtræningen? Eller skal du måske lige øve pirrouetten eller de spanske skridt igennem en gang til inden næste konkurrence? Springningen har du meget godt styr på, men du skulle måske lige øve kombinationen med de to oxere som din hest rev ned på i går.
Efter træningen er din hest godt beskidt og svedig. Husk at din hests ve og vel altid kommer i første række. Strigl den over hele kroppen med både den hårde og den bløde strigle og køl den af med vandslangen. Så er den klar igen!
Din hest har fortjent en lille løbetur i folden efter det hårde arbejde. Se den lege, løbe og græsse med de andre heste og kig stolt på din bedste ven når den kommer galoperende lydigt hen til dig når du kalder. Klap den på hoved og hals og giv den lækre, saftige godbidder og tag søde og sjove billeder af din hest på folden som du altid kan kigge på når du har lyst.
Imens din hest hviler sig på folden må du vidst hellere lige muge ud i stalden. Din hest blivere gladere af at komme ind til en fin ren boks.
Så er det igen tid til at sadle op. dagen lakker imod enden, men i skal lige nå en sidste ridetur i skoven i den smukke solnedgang. Udfør missioner og gennemfør missioner på hesteryg. Tag smukke billeder af dyrene og landskabet, træn terrænridning og lad din ivrige hest strække ud på de snoede skovstier. Tilsidst kan du vende hjem med en lykkelig og træt hest.
Sæt den ind i stalden og check at den er klar til stævnet i morgen eftermiddag og giv den lidt havre til at give den ekstra energi.
Inden du går til ro må du lige købe de grønne bagbensgamacher i butikken som du har sparet sammen til så længe. Endnu en fantastisk dag med din hest er ovre, men lignende dage vil strække sig i lang tid endnu …
Aldersgrænse: Fra 3 til ca. 14 år
Kan fås til: PC, Nintendo DS og Nintendo Wii
Sprog: Engelsk
Anmeldelse: Horse life 2 er et spil der minder meget om forgængeren. Dog er der visse ændringer såsom rejser, missioner på rideturene samt mere eventyrligt. Man kommer hurtigt ind i spillet, men når man har spillet det i et stykke tid kunne man godt ønske at der begyndte at ske noget anderledes.

***** 5 ud af 6 stjerner *****

 
 
Find information om: heste guide hest guiden
(Hovedkategori: Hestespil)