Best Friends - Min hest

 
22-07-2010
Spilanmeldelser

Handling: Tillykke! Du har netop fået dit første føl! Fra nu af har du ansvaret for at pleje det og træne det op til en international verdensmester!
Tag dig af din hest ved at strigle, fodre og motionere den samt træne den, sætte den på fold og muge ud i dens boks. Hvis det skulle gå galt hænger medicinskabet på væggen.
Træn din hest til de 2 dicipliner: Skønhedskonkurrence og ridebanespringning og kæmp dig op ad ranglisterne til at blive verdensmester!
Du har ansvaret for hestens velvære, træning og behov. Se hvordan den udvikler sig fra føl til voksen hest så du kan udforske de smukke rideområder på hesteryg. Øv dig på dine rideegenskaber og du vil se hvordan det belønner sig.
Livet med egen hest har aldrig været sjovere!
Indhold: Din hest venter på dig i sin stald. Den er sikkert sulten og tørstig så du må hellere fylde krybben og vandtruget. Hovene er også utroligt beskidte og manen er fuldkommen filtret! Desuden bør du måske trække et tur med dit føl så den holder sig i form og glem endelig ikke at sætte hesten på fold imens du muger ud! At have hest er ikke kun sjov og ballade. Du må lære at tage ansvar for din hest og holde styr på dens træning og behov hvis du skal have en glad og sund hest i din stald.
Vælg din drømmehest imellem 3 forskellige typer ( koldblod, varmblod og fuldblod ) og imellem 5 smukke farver ( rødbrun, sort, brun, sortbroget og gråskimmel ) og se den udvikle sig fra føl til voksen hest. Knyt et særligt bånd til den og den vil følge dig overalt som din bedste ven. Skriv notater og hold styr på din hests fremskridt i din hemmelige dagbog på høloftet.
Sammen med din ven har du nu chancen for at blive international topmester, men vejen er lang og hård og er på ingen måde banet. Træn din hest i at vise sig frem til skønhedskonkurrencer og i jeres springfærdigheder. Du bliver nødt til langsomt at kravle op adranglisten før du måske tilsidst kan nå dit endelige mål: At blive verdensmester.
Aldersgrænse: Fra 3 år til ca. 15 år
Kan fås til: PC, Nintendo DS og Gameboy
Sprog: Dansk
Anmeldelse: Et utroligt realistisk spil med fantastisk grafik! Her kan spilleren få en forsmag på hvordan det er at have sin egen hest og hvilket ansvar det er. Et spil jeg med glæde vil anbefale for unge hesteelskere der drømmer om sin egen hest.

***** 5 ud af 6 stjerner *****

 
 
Find information om: heste guiden hest guide
(Hovedkategori: Hestespil)