Barbie Horse Adventures - The Ranch Mystery

 
22-07-2010
SpilanmeldelserHandling: Sadl op med Barbie og tag med hende til en stor hesteranch fyldt med eventyr.
Der holdes et stort springstævne på ranchen og Barbies bedste veninde Terissa skal deltage med hendes elskede stjernehingst Lucky. Da Lucky kort før stævnet mystisk forsvinder er det op til Barbie at redde dagen, men hun har brug for hjælp! Træn din hest og følg spor igennem smukke landskaber i din søgen efter den forsvundne hest.
Hvis du er heldig venter der dig måske en særlig overraskelse i slutningen af spillet …
Indhold: Hjælp Barbie med at løse mysteriet om Luckys mystiske forsvinden. Design din egen drømmehest i stalden. Skift farve på pels, man og hale samt udstyr og fodr den og giv den mad for at holde den i form til rejsen. Du kan også vælge imellem en masse smukke navne til at døbe din hoppe. Og du kan selvfølgelig altid skifte dens udseende hvis det passer dig.
Barbie skal selvfølgelig også være forberedt. Gå til hovedvillaen for at klæde om. Du kan vælge imellem massevis af smart tøj. Vælg hat, T-shirt eller bluse, bukser og støvler. Så er Barbie klar til turen!
Træn dig og din hest i de tre dicipliner: Springning, slangebøsse og kvægdrivning før du tager afsted. Disse færdigheder vil måske vise sig at være nyttige.
Rid igennem det smukke landskab og saml bonusposer op på din færd eller skaf dem ved at tage imod forskellige udfordringer og hjælpe folk du møder. De kan måske også give nyttige oplysninger som kan hjælpe dig med at finde Lucky. Disse bonusposer kan du senere bruge til at designe ranchen præcis som du vil have den. Husk af og til at stoppe ved at vandtrug eller et æbletræ så din hest kan blive forfrisket.
Aldersgrænse: Fra 3 år og rækker op til ca. 9 år
Kan fås til: PC og Gameboy
Sprog: Engelsk
Anmeldelse: Et godt spil for mindreårige barbie- og hesteelskere. Et spil der for børn i denne alder både er en smule udfordrende uden at være overdrevent og som kan spilles igen og igen. Grafikken er fin og barnet bliver udfordret i lidt af hvert lige fra at finde genstande med jerndetektore til spil i fire på stribe og sortering og frugter og grøntsager.

*** 3 ud af 6 stjerner ***

 
 
Find information om: heste guide hest guiden
(Hovedkategori: Hestespil)