Barbie Horse Adventures - Riding Camp

 
22-07-2010
SpilanmeldelserHandling: Barbie er klar til endnu et fantastisk eventyr på hesteryg. Sammen med sin bedste veninde Terissa tager Barbie på ridelejr på en smuk ø.
Få nye venner blandt øens indbyggere og hjælp ridecenteret med at komme sig efter den voldsomme storm. Hjælp folk med deres problemer og træn din hest i væddeløb eller springning.
Skift imellem fem smukke heste og lås dem op efterhånden som du rider fremad i spillet. Den ene bedre og smukkere end den anden.
Led efter den forsvundne killing, træn på væddeløbsbanen, hjælp stalddrengen Kyle med at strigle og muge ud eller rid en tur ved havet i den smukke solnedgang … der er skam sandelig nok at gøre!
Indhold: Det bliver uden tvivl den mest vidunderlige og magiske ridelejr nogensinde!
Den skønne palomino hest, den smukke pinto hest, den majestætiske hvide hest, den stolte sorte hest eller den dygtige brune. Lås de forskellige heste op for at få en endnu bedre hest til de forskellige dicipliner.
Rid lange fantastiske rideture på øen. Hvad med en magisk galop på stranden i havkanten for at lede efter konkylier? Måske skal i have en lille svømmetur i søen inden i strækker ud over engen? Eller måske skal i ride lidt rundt på snoede skovstier og springe over forhindringer imens at i leder efter juveler og hestesko og andre skjulte skatte? I kan jo også bare ride lidt omkring og udforske landskabet. Heldigvis har du jo kortet i din lomme hvis det skulle gå helt galt og hvis du vil tilbage til ridecenteret hurtigt kan du jo bare ringe til Kyle.
Du må vidst også hellere hjælpe byens beboere. Om du så end skal lede efter forsvundne kattekillinger eller redningskranse, om du skal arrangere fester eller lave staldarbejde så skal din hjælpsomhed nok betale sig.
Træn din hest i springning eller træn i væddeløb ved at fange de lyserøde hjerter. For hver træning du fuldføre med den bedste tid får du en pris. Vil du være den første nogensinde der skaffer alle priserne? Vi får se …
Man skal vel også se godt ud? Design Barbie og din hest med det sejeste udstyr. Alt fra cool hatte til lækre sadler. Så skal i nok gøre godt indtryk!
Alt ridningen påvirker også din hest. Sørg for jævnligt at stoppe for at give din hest hø og vand, strigle den ren og rense dens hove. Så vil den altid være i topform.
Aldersgrænse: Fra ca. 4 år til ca. 11 år.
Kan fås til: PC
Sprog: Engelsk
Anmeldelse: Meget godt spil med god grafik og massere at lave. Det er realistisk og for piger i denne alder er dette spil aldrig kedeligt. Et stort rideområde man kan udforske og gode udfordringer. Alle unge heste – og barbietøser vil elske dette spil.

*** 3 ud af 6 stjerner ***

 
 
Find information om: hest guiden guide heste
(Hovedkategori: Hestespil)